Bliv del af Din Drømmehave

Mange haveejere glemmer, at det er i september og oktober, man skal i gang med at anlægge forårshaven, vi alle drømmer om. Gør du også det? Så har vi noget til dig.

 

Få det fulde ud af din have

Du kender det sikkert. Man bruger alle kræfter i maj og i efteråret, når jorden er fugtig og frodig, går man inden døre.

Men ikke i år! Nu skal september i fokus – og vi skal sammen anlægge den forårshave, som bringer glæde mange år ud i fremtiden.

Derfor har vi i samarbejde med husejernes magasin, idényt, lavet et unikt forløb til dig og din have.

 

Hvad er Din Drømmehave?

Man lærer bedst når man selv får fingrene i jorden. Sådan er det bare. Derfor har vi lavet et unikt have-kursus, inklusiv udvalgte planter, som du selv skal komme i jorden over fire uger.  

 

Du får altså en sjov og simpel pakke, som du selv kan kaste dig ud i eller gøre til noget for hele familien. Sådan fungerer det:

  1. Du får en ny plante til hver uge i september, som er af den højeste kvalitet. Du henter selv pakken på planteskolen.
  2. 1. september starter dit havekursus med have-ekspert, Karina Demuth
  3. Hver lørdag derefter får du en ny video og eksklusivt magasin, som sætter dig i gang med denne uges plante og andre ting, du skal klare i haven samtidig.

 

Vi kalder det ”Din Drømmehave” – for det er hvad, du skaber til dig selv og din familie.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Du får det hele for kun 195 kr. og sparer derved 390 kr. Men værdien af Din Drømmehave varer langt ud i fremtiden. Det lover vi.

De udvalgte planter er nemlig den bedste kvalitet på markedet, hvilket vil sige de holder mange have-sæsoner ud i fremtiden.

 

Begrænset antal

Af hensyn til planterne, har vi kun plads til 600 deltagere. Der er allerede 100 tilmeldt, så skynd dig, at melde dig på, imens der fortsat er plads.

Du kan melde dig til her – eller give det i gave til en heldig haveeje.

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld